Синът от години не работи и злоупотребява с алкохола, но е

...
Синът от години не работи и злоупотребява с алкохола, но е
Коментари Харесай

Син крие 10 месеца трупа на майка си, за да харчи пенсията ѝ

Синът от години не работи и злоупотребява с алкохола, само че е прочут в Манастирище като спокоен човек 

Хората във врачанското село Манастирище са потресени, откакто разбрали, че техен съселянинкрил натрупа на умрялата си майка в родния им дом. Така синът се възползвал от пенсията ѝ месеци наред, оповестяват от .

През януари тази година пенсионерката Дана Лазарова издъхва в къщата си. Синът ѝ Цветелин Димитров, прочут в селото като Цеци Яричката, обаче не уведомява никого за кончината на майка си. Така цели 10 месеца трупът на старата жена е оставен в една от стаите. А през това време 49-годишният мъж постоянно теглил и харчил за лични потребности пенсията на старата жена.

Едва преди няколко дни на съседи им прави усещане, че в тази къща нещо не е наред, и подават сигнал. Влизайки, органите на реда откриват безжизненото тяло на Дана Лазарова. В момента трупът се намира в моргата на врачанската болница и се чака да бъде публикуван смъртен акт.

Цветелин Димитров е прочут в Манастирище като спокоен човек. От години той не работи. Въпреки че злоупотребява с алкохола, досега той не е правил проблеми на локалното население.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР